Partnereink

Partnereink

Szakmai partnerek

mercyradioMercy Rádió
Hallgasd velünk a Mercy rádió műsorát. A rádiót Strein Attila “Miki” a Mercy együttes vezetője és Hegedűs Erzsi alapította, és vezeti.
A rádió célja 24 órás műsoridőben 100% magyar zene közvetítése. Nem csak Mercy együttes számai lesznek hallhatók, hanem hatalmas zeneanyagból lehet válogatni magyar előadóktól.

ydmrecYDM RECORDS
Tevékenységünket 2015-ben egy európai kiadó group magyar tagjaként kezdtük meg, főleg hazai előadók felvételeire koncentrálva .
160 Digitális webshop kínálatában jelenünk meg (worldwide és a hazai áruházak kínálatában is!) de elvétve CD kiadásban is tevékenykedünk.
A kiadó műfaja nincs behatározva, a minimáltól kezdve a house vagy dance és retro felvételek ugyanúgy a repertoár részét képezik.

Egyéb partnerek

3B Média – Weboldal készítés
Napjainkban az legjobb és legsikeresebb megoldás, hogy cége lehetőségét kiszélesítse és ezzel új ablakokat nyisson a világra, a weboldal. Egy szépen, igényesen elkészített és megfelelő tartalommal ellátott honlap, nem csak a vásárlók, de a konkurencia szemében is nagy presztízsértékkel bír, mindemellett természetesen növeli az Ön sikerességét mind a szolgáltatás-, mind a termékpiacon, cége profiljától függően.

Minden jog fenntartva © 2016-2017 Yanni Official Website | Weboldal készítés: 3B Média